2014-02-20 / 22:18:57
CATEGORY: Intervjuer, Övrigt

Ny intervju med OK! Magazine

 
OK!: Vilken var din favorit modeshow av alla du var på?
Zendaya: Jag njöt av att se människors visioner och hur olika alla är. Du går från en Rebecca Minkoff, då ser du en Betsey Johnson, man kan tydligt se deras stilar och vad de har skapat. Jeremy Scott var definitivt en av mina favoriter. Jag älskar den ''pojkflicka'' stilen så jag älskade det han kom med. Jag älskade också träffen med Betsey Johnson. Hon var så söt och snäll.
 
 
OK!: Vad är bästa sättet att hålla din outfit söt när vädret är fruktansvärt?
Zendaya: Det är en svår sak! Vi fann en hel del riktigt roliga och moderiktiga sätt att bära grymma rockar över sin outfit så man inte fryser.
 
 
OK!: Den här vintern har varit fruktansvärd. Är det någon trend som du ser fram emot att bära när våren kommer?
Zendaya: Ärligt talat, jag är en som inte klär mig efter väder. Jag tar på mig något för att jag vill det eller för att det är nekvämt. Vilket ibland inte är det bästa beslutet! Jag är liksom en av de som skulle kunna bära skinnbyxor på stranden. JAg är inte den man ska prata med när det gäller kläder och väder, för att jag kommer bara att förslå  dig att gå med det sötaste du har i din garderob.
 
 
OK!: Berätta om ditt partnerskap med Carmex.
Zendaya: Jag ville definitivt samarbeta med Carmex eftersom hudvård och läppvård är verkligen viktigt för mig. Jag använder Carmex redan, jag älskar den nya förpackningen, jag älskar det nya utseendet. Det är en förändring upp från det gamla gula och röda. Det är kul, det är chic, det är något som du kan matcha med din outfit.
 
 
OK!: Har du några andra tips för att skydda din hud under vintern?
Zendaya: Min avorit tid att återfukta är rätt inna jag lägger mig, eftersom du kan sova i den. Vare sig det är en tjock fuktkräm för kroppen eller i ansiktet. Det absorberar medan du sover. Jag märker definitivt en skillnad när jag vaknar, hur mycket mer återfuktad min hud är. Det hjälper alltid.
 
 
OK!: Du ändrar konstant din makeup och frisyr. Vilken är din favorit look nuförtiden och vad är det enklaste söttet att ändra sin look?
Zendaya: Jag älskar att nästan skapa nya karraktärer eller olika personligheter med kläder och hår. Igår bar jag en peruk till Jeremy Scott modeshow och Betsey Johnson modeshow. Jag ville göra något kul. Det var en helt annan look för mig. Jag behövde inte klippa mitt hår, eller sätta värme på mitt hår, vilket är ännu bättre. Mina favorit frisyrer är precis vad jag gör i dag, en liten fläta eller en liten bulle, eftersom det inte kräver någon värme. Jag gör en hel del bullar, eftersom jag gillar att skydda och ta hand om mitt hår. Jag gör allt jag kan göra för att hålla mitt hår borta från skador, så jag flätar upp håret osv. Det är oftast min favorit stil.
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0